• Reuver Vr1 winnen verdiend van DFO 20 Vr1

Wedstrijdverslag 11-10-2020 VV Reuver VR1-DFO'20 VR1 Uitslag 4-1

Ondanks de geruchten die de ronde doet mbt corona maatregelen om de regelgeving mbt sporten
    aan te scherpen vond onze thuiswedstrijd onder een stralende ochtend toch doorgang. eerder vernamen we dat de directe concurrenten ,de nr 2 en 3 die tegen elkaar moesten spelen geen doorgang vond. Voor ons een taak om de 3 punten in Reuver te houden.DF0 '20 bestaat uit een jonge groep aanwas en bezet tot heden de laatste plek in de comp. Dit lijkt op papier een makkelijke tegenstander maar in praktijk wil dit niet alles zeggen, Er zal voor ieder punt gestreden moeten worden om onze koppositie te behouden.in een doodstil sportpark waar geen publiek en een gesloten kantine het morgenbeeld weergaf trapten we af en was de wedstrijd in gang gezet. De start was voortvarende maar naarmate de eerste helft vorderde werd het slordig ,onnauwkeurig in passing en verloren we de grip op het middenveld. dit werd door de tegenstander uitgebuit en omgezet in een doelpunt 0-1.Hierdoor werden we wakker geschud en werd het spel iets beter. Vlak voor rust maakte Kelsey de gelijkmaker en trokken we ons terug in de kleedlokalen om
    bij een verfrissende ice-tea ons strijdplan voor de 2e helft te bespreken.

Enkele omzettingen gedaan begonnen we de 2e veel beter en werden we via div. combinaties veel gevaarlijker. Via rechts werd een aanval opgezet die door uitstekend loopwerk van dezelfde Juani werd binnen gewerkt. 2-1. De druk op de tegenstander werd enorm groot door een veel beter samenspel en uit een afstandsschot van Leja (nonchalant met buitenkant rechts)werd de 3-1 op het scorebord gezet. De hele 2e helft waren we de bovenliggende partij die helaas niet in meer doelpunten werd omgezet. Via een actie van Kelsey maakten we nog 4-1 en dit was tevens de eindstand. Samenvattend een mindere 1e helft en een uitstekende 2e helft hebben we er toch samen voor geknokt om de 3 punten in Reuver te houden.